O NAMA

Agencija „Pod svojim krovom“ nastala je sa idejom da porodicama olakša brigu oko svojih najmilijih u familijarnom okruženju, u toplini svog doma. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko nege starih ili bolesnih osoba, prevoz i pratnja do lekara, pouzdano čuvanje vaših najmlađih, agencija „Pod svojim krovom“ vam stoji na raspolaganju. Prvi kontakt uspostavlja naš socijalni radnik sa korisnikom ili članovima porodice.
Izuzetnu pažnju smo posvetili izboru svojih saradnika, kako biste sa sigurnošću mogli da nam prepustite negu vaših najdražih, i budete spokojni i zadovoljni profesionalnom uslugom koju smo pružili u vašem domu. Vaše poverenje smo stekli revnosnim radom, odgovornim i pravovremenim postupcima, kao i razumevanjem vaših potreba. Bićemo i dalje tu za vas kada vam je neophodan pouzdan prijatelj kome možete poveriti brigu o najbitnijim ljudima u vašem životu.

MISIJA

Naša misija je da pružimo viskostručnu kompletnu negu i pomoć u kući svim osobama kojima je asistencija u svakodnevnom životu potrebna. Svojim korisnicima nudimo najviši kvalitet pruženih usluga, težimo da steknemo vaše poverenje i ostvarimo saradnju koja će da traje na obostrano zadovoljstvo. Hoćemo da budemo pouzdan deo vaše porodice -vredni, stručni i dobrodošli u vašem domu.

VIZIJA

Agencija „Pod svojim krovom“ vidi sebe kao čvrst oslonac svakoj porodici kojoj je potrebna pomoć da zaštiti i zbrine svoje najmilije u sopstvenom domu. Težimo da zauzmemo poziciju jednog od primarnih pružaoca usluga kućne nege i čuvanja dece na teritoriji Beograda i šire okoline. Želimo da kreiramo socijalni ambijent u kome je pomoć u kući lako dostupna i finansijski pristupačna svima onima kojima je neophodna.

VREDNOSTI

U svom radu vodimo se visokim kvalitetom pružene usluge, i radimo na kontinuiranom usavršavanju i edukaciji svojih zaposlenih. Ponosni smo na svoj profesionalan i empatičan tim saradnika. Poštujemo želje i sugestije svojih korisnika, negujemo individualan pristup vašim ličnim potrebama i senzibilitetu. Cilj nam je da kroz zajednički, prisan odnos razumemo vaše želje, negujemo vaše blagostanje i sarađujemo na svim preventivnim aktivnostima.