O NAMA

Agencija „Pod svojim krovom“ nastala je sa idejom da porodicama olakša brigu oko svojih najmilijih u familijarnom okruženju, u toplini svog doma.
Izuzetnu pažnju smo posvetili izboru svojih saradnika, kako biste sa sigurnošću mogli da nam prepustite negu vaših najdražih, i budete spokojni i zadovoljni profesionalnom uslugom koju smo pružili u vašem domu. Vaše poverenje smo stekli revnosnim radom, odgovornim i pravovremenim postupcima, kao i razumevanjem vaših potreba. Bićemo i dalje tu za vas kada vam je neophodan pouzdan prijatelj kome možete poveriti brigu o najbitnijim ljudima u vašem životu.

MISIJA

Naša misija je da pružimo viskostručnu kompletnu negu i pomoć u kući svim osobama kojima je asistencija u svakodnevnom životu potrebna. Svojim korisnicima nudimo najviši kvalitet pruženih usluga, težimo da steknemo vaše poverenje i ostvarimo saradnju koja će da traje na obostrano zadovoljstvo. Hoćemo da budemo pouzdan deo vaše porodice -vredni, stručni i dobrodošli u vašem domu.

VIZIJA

Agencija „Pod svojim krovom“ vidi sebe kao čvrst oslonac svakoj porodici kojoj je potrebna pomoć da zaštiti i zbrine svoje najmilije u sopstvenom domu. Težimo da zauzmemo poziciju jednog od primarnih pružaoca usluga kućne nege i čuvanja dece na teritoriji Beograda i šire okoline. Želimo da kreiramo socijalni ambijent u kome je pomoć u kući lako dostupna i finansijski pristupačna svima onima kojima je neophodna.

VREDNOSTI

U svom radu vodimo se visokim kvalitetom pružene usluge, i radimo na kontinuiranom usavršavanju i edukaciji svojih zaposlenih. Ponosni smo na svoj profesionalan i empatičan tim saradnika. Poštujemo želje i sugestije svojih korisnika, negujemo individualan pristup vašim ličnim potrebama i senzibilitetu. Cilj nam je da kroz zajednički, prisan odnos razumemo vaše želje, negujemo vaše blagostanje i sarađujemo na svim preventivnim aktivnostima.