Nudimo profesionalnu, pouzdanu i prijateljsku pomoć naših iskusnih dadilja za negu vaših mališana. Agencija „Pod svojim krovom“ je zarad vaše sigurnosti brižljivo izvršila odabir svojih saradnica koje vode punu brigu oko dece u toplini vašeg doma.
Vaše poverenje smo stekli pouzdanim stručnim timom, koji u radu sa decom imaju topao, i disciplinovan pristup. Naše dadilje na prvom mestu brinu se o bezbednosti vaše dece, dok kroz igru i i istraživanje decu ohrabrujemo na učenje, podstičemo njihovu kreativnost i senzo-motorni i kognitivni razvoj deteta.

Dadilja po meri porodice
Kako bismo najbolje razumeli vašu potrebu za odgovarajućom dadiljom, molimo vas da popunite priložen upitnik. Na osnovu pruženih informacija naš tim sačinjen od psihologa i socijalnog radnika će izabrati do tri osobe koje najviše odgovaraju vašem traženom profilu, i u dogovoru sa vama zakazati kućnu posetu kako biste se bliže upoznali sa potencijalnom novom dadiljom.
Na vama je samo da izrazite svoje potrebe, a na nama da ih realizujemo. Pozovite nas ovde da se dogovorimo.

Jednostavan proces odabira dadilje.

Zašto se roditelji odlučuju za naše dadilje:
-Zapošljavamo dadilje sa proverenim iskustvom.
-Imamo multidisciplinarni tim posvećen odabiru pouzdanih kandidata.
-Pružamo vam uslugu u kratkom roku („Last Minute“) kada zatreba
-Na teritoriji celog grada
-Nakon ostvarene saradnje, ohrabrujemo porodice da ostave komentare o svom iskustvu sa izabranom dadiljom. To nam omogućava da na kontinuiranoj osnovi procenjujemo naše saradnike, kako bismo i u budućnosti osigurali visok standard zadovoljstva roditelja.

Ukoliko se osećate pomalo zabrinuto uoči prvog iskustva sa dadiljom -niste sami. Stotine roditelja nam je reklo da su se tako osećali kada su po prvi put donosili odluku o brizi najmilijih.

Proces odabira odgovarajuće dadilje
Prilikom selekcije dadilja koristimo tri faze prikupljanja informacija, intervju, psihološku analizu i temeljnu proveru pruženih informacija. U svom timu osalanjamo se na osobe koje su kadre da se dugoročno i srčano posvete brizi i čuvanju dece.
Naša baza sadrži kompletne detaljne podatke za svakog kandidata, i to

  • Temeljni aplikcioni formular
  • Rezultate intervjua sa članom našeg tima za regrutaciju
  • Prethodno iskustvo u radu sa decom
  • Reference prethodnih poslodavaca
  • Prikupljamo fotodokumentaciju i dokaz o adresi za svakog saradnika
    ( Zvanični identifikacioni dokument sa slikom, kao i potvrdu da osoba nije pravnosnažno osuđivana)
  • Sve dadilje su potpisale saglasnost sa Kodeksom ponašanja i Pravilima i uslovima saradnje

Za više informacija pišite nam ovde.

Vrsta usluge
U zavisnosti od vaših potreba možemo vam ponuditi:
-Stalne usluge radnim danima na mesečnom nivou
-Noćno i večernje čuvanje deteta
-Čuvanje vikendom ili praznikom
-Čuvanje deteta po potrebi -Čuvanje deteta nekoliko puta u nedelji ili mesecu (ukoliko je sprečeno da ide u kolektiv, odvođenje i dovođenje u školu i van školske aktivnosti i sl.)
-Čuvanje dece koja ne govore srpski jezik

Priuštite sebi trenutke „samo za sebe“, opustite se znajući da pouzdane i proverene dadilje vode vrhunsku brigu o vašim mališanima.